Skøyteløp

Laurdag 20.1 blei det endelig arrangert eit skøyteløp på Dølemo skøytebane. Det har vore eit litt utfordrande vær slik at vi ikkje har fått arrangert løp før nå. Været var ikkje heilt med oss denne gongen heller. Det var rundt minus 6 og vindstille, men eit lett snøvær gjorde sitt til at mannskapet med snøskyflane hadde nok å gjør. Til tross for lett snøvær var isen og forholda heil greie. Mange møtte enten for å delta eller sjå på. 39 stk. stilte til start. Det var mange gode prestasjonar. Alt frå deltakarar som starta i løp for fyrste gong til dei meir erfarne. Ein av dei betre prestasjonane stod Vilde for då ho greide å slå banerekorden på 500m med tida 40,95. Det blei servert litt å bite i og noe å drikke til. Alt i alt ein triveleg dag på isen.
Takk til alle som stilte opp for å delta, sjå på eller arrangere.
Laurdag 20.1 blei det endelig arrangert eit skøyteløp på Dølemo skøytebane. Det har vore eit litt utfordrande vær slik at vi ikkje har fått arrangert løp før nå. Været var ikkje heilt med oss denne gongen heller. Det var rundt minus 6 og vindstille, men eit lett snøvær gjorde sitt til at mannskapet med snøskyflane hadde nok å gjør. Til tross for lett snøvær var isen og forholda heil greie. Mange møtte enten for å delta eller sjå på. 39 stk. stilte til start. Det var mange gode prestasjonar. Alt frå deltakarar som starta i løp for fyrste gong til dei meir erfarne. Ein av dei betre prestasjonane stod Vilde for då ho greide å slå banerekorden på 500m med tida 40,95. Det blei servert litt å bite i og noe å drikke til. Alt i alt ein triveleg dag på isen.
Takk til alle som stilte opp for å delta, sjå på eller arrangere.