Kretsmesterskap

Lørdag 5.1 arrangerte Agder og Telemark skøytekrets kretsmesterskap på Dølemo skøytebane. Med i overkant av 50 påmeldte ble det liv på banen. Været var med oss denne gangen også. Det så lenge litt farlig ut med tanke på været, men med kuldegrader natten før, ble isen preparert og gjort klar. Temperaturen løpsdagen var såpass kjølig at løpene kunne avvikles, og vi greide å bli ferdige før nedbøren startet. Det var litt vind og isen litt myk i overflaten, men fullt brukandes, og viktigst, like forhold for løperne. Det ble servert pølser, vafler, saft og kaffe, noe som ble satt pris på. Det var mange spennende dueller i løpet av stevnet, og trivselsfaktoren var høy.
Takk til deltakere, publikum og frivillige for en fin dag.
Resultater: https://speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=24958