Forfølgelsesritt, Mykland Rundt.

Onsdag 24.6 blei årets utgåve av forfølgelsesrittet arrangert. Dette er eit forfølgelsesritt med differensierte starttider satt med utgangspunkt tid brukt på 10 km tempo. Med ei lengde på ca. 38 km og ei stigning på ca. 350, er det ei løype som krever sitt. Varmen og litt vind gjorde sitt til at løpet blei ein tung affære. Thea Baas var fyrst ut i løypa. Ho var med sine 15 år også den yngste som starta. Ho sykla bra, men det holdt ikkje heilt inn. På toppen av bakkane med Lauvrak blei ho tatt igjen av ei stor gruppe. I denne gruppa satt vinnaren Sindre Baas. Men det var mange som var med prega løpet i år, og Sindre fekk følge av fleire heilt til døra. Vel i mål fekk syklistane velfortjent kake og saft.
Takk til Aslak for organisering og tidtaking, Bjørg T. Baas for kake og Vetle Solberg og Bjørn G. Baas som følgebilar.