Birkenesrunden

Birkenesrunden blei det fyrste turrittet som blei avvikla etter korona nedstegninga. Som vanleg var det eit triveleg og vel gjennomført arrangement av Birkenes IL sykkelgr..
Dølemo IL stilte med 7 stk. på startstreken. Alle gjorde det bra, men må nemne spesielt Thea Baas, som for fyrste gong sykla eit turritt. Thea er for ung til å starte med tidtagning, og måtte derfor starte i trimklassa. Thea sjølv synast turen var fin og gleda seg allereie til neste løp. Sindre gjorde det best med å bli nr. 4 over mållinja i gr. 1 etter å spurta mot opptrekkstoga til Kristiansand CK og Gjerstad IL. Sindre sjølv var fornøgd med at kroppen responderte så pass bra etter ein redusert treningsperiode denne våren på grunn av skader. Mulig det må meir enn opptrekkstog til for å hindre han seier neste gong.
Takk til sykkelgr. i Birkenes IL for eit flott arrangement.
Resultater:
https://live.eqtiming.com/53104#result

Thea i aksjon.