Skøyteløp

Søndag 17.1 fekk Dølemo IL endelig arrangert skøyteløp på Dølemo skøytebane. Vi må tilbake til januar 2019 for sist skøyteløp på banen. I rundt minus 5, litt snø i lufta og ingen vind, blei ikkje forholda så verst. Rundt 30 stk. i alderen 4 – 70 år stilte til start. Spesielt moro var det at så mange yngre stilte. Banen fekk også to nye banerekordar. Pål Myhren Kristensen gjekk inn til ny banerekord på 37,44 på 500 m, og Sindre Baas 1.14,82 på 1000 m. Av jentene så var det Vilde Baas som presterte best med 44,44 på 500 m. Håper dette var med på å inspirere dei yngre til å bruke skøytene endå meir.
Takk til alle som deltok og som hjalp til med å arrangere.

 • Øystein Grødum
  Øystein Grødum
 • Thea, Gro Anita, Ane og Nadia
  Thea, Gro Anita, Ane og Nadia
 • Terje Føreland
  Terje Føreland
 • Sindre og Vilde
  Sindre og Vilde
 • Sindre og Pål Myhren Kristensen
  Sindre og Pål Myhren Kristensen
 • Start
  Start
 • Vekslingssida
  Vekslingssida
 • Aslak og Ann Karla
  Aslak og Ann Karla
 • Tom Helge
  Tom Helge
 • Eivind
  Eivind
 • Mål skøytebanen
  Mål skøytebanen
 • Eit knippe rekruttar
  Eit knippe rekruttar
 • Tid til leik også
  Tid til leik også