Klubbmeisterskap, sykkel

Laurdag 7. juli blei klubbmeisterskapet på sykkel arrangert i eit nydeleg sommervær. I år var det påmeldt 25 deltakarar, men det var 22 som stilte. Gjengen var ei fin blanding av yngre og eldre syklistar. Først på programmet stod prologen. Som forventa blei det ein kamp mellom Simen Spieler Nilsen og Sindre Baas. Simen tok seieren med 3 sekunder, dermed måtte Sindre slå Simen på fellesstarten for å vinne samanlagt. Det blei eit lureløp der Sander Tveter frå fram Larvik vant. I spurten om 2. pl. blei Simen for sterk, dermed tok Simen tilbake klubbmeistertittelen. Etter at fellesstarten var ferdig, blei det servert grillmat med noe å leske seg opp på etter ein varm affære på sykkelen. Takk til Helga, Nadia, Johannes, Solveig, Bjørg Helena og Daniela som ordna grillmat m.m., og Aslak, Jon, Simon, Sigmund og Bernt for gjennomføring av rittet.
Neste år satser vi på like fint vær og endå fleire deltakarar.
Resultater: Klubbmesterskap 07.07.18

Litt av gjengen før start.

Simen er klar for fellesstarten.

Bjørg Helena var fornøgd med Thea sin innsats.

Simen og Sindre snakker om løpet.

Godt med mat og drikke etter vel gjennomført arrangement.